Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
26 juin 2012 2 26 /06 /juin /2012 12:05

 

A tape !

Du lapin.ye aux pruneaux :

 

Os pouvez cungir, souèïe in lapin d' cour ou bién in lapin d' garenne...

 

Décoper ch' lapin.ye et mette ches morcièowes 24 heures dins in.ne marinade fort vinaigrèïe.

 

Egoutter et éponger ches morcièowes, les faire arvenir dins du burre, pis ajouter chelle marinade passèïe et faire diminuer d'in.ne mitan ; rajouter in pèwe d'ièowe, du sé et du poife.

 

Ajouter 500g èd' pruneaux trimpèïes et faire cuire tout ducheméint.

 

Au dernier momon.ye, ajouter dins chelle sauce queuques cuillérèïes èd' gélèïe d' grugelles...

 

Bon appétit, mes géins !!!

Partager cet article

Repost 0
Published by Harchelles - dans Arcettes èd' cuisine
commenter cet article

commentaires

Présentation

  • : Le blog de Harchelles
  • : Blog consacré au patois (picard) de la région Nord Pas de Calais, et à l'association Les Harchelles
  • Contact

Recherche

Liens